HJEM
STUDIO
BILLEDGALLERI
LYDKLIPP
PRISER
MASTERING
UTSTYRSLISTE
RADIOREKLAME
DESIGN
DISTRIBUSJON
BOOKING
TA KONTAKT
 

KARMØY LYDSTUDIO ANS

Karmøy Lydstudio ANS ble startet i 1996, med et konsept om å kunne tilby et profesjonellt og moderne alternativ på Haugalandet som både skal være profesjonellt nok for de mest kresne profesjonelle 'nasjonale og internasjonale' artister/plateselskap, men som også er rimelig for lokale artister med mindre budsjetter og egenfinansierte produksjoner.

Karmøy Lydstudio ANS ble startet i 1996 og drives av henholdsvis
Vegar Laurendz Pedersen og Ingvald Alvseike.

Studioet ligger i Åkrehamn på Karmøy i Rogaland, midt mellom
Bergen og Stavanger, og ca 25 min kjøring fra Haugesund.

Vi tilbyr alt fra radioreklame og demo-innspillinger til proffe
cd-innspillinger og MASTERING – (både til egne produksjoner og til andre.)
Vi har også utstyr for overføring fra gamle kassetter, bånd og LP-plater.

Personellet i studio har drevet i bransjen siden begynnelsen på 80-tallet og vært med på mye rart gjennom årene både i og utenfor studio. (Både innenfor og utenfor Norge.)

Studioet er til enhver tid utstyrt med topp moderne utstyr på alle plan, i tillegg til mye klassisk ”gromt” utstyr for de kresne. (Se vår utstyrsliste)
Det er lagt stor vekt på kvalitet til mikrofoner, instrumenter, opptaks og kontrollrom.
I tillegg er vi godt utstyrt med effekter, prosessorer, preamper og annet ”stash” - både som ”bokser” og som ”plug-ins” for
VST/Direct-X.

Studioet kan tilby opptak til både tape og harddisk, og kan på den måten tilfredsstille de fleste krav til både kvalitet, kompatibilitet
og arbeidsmåte. Studioet har 2 kontrollrom og flere "innspillingsrom". Vi har også mobilt utstyr og kan gjøre opptak nesten hvor som helst.

I tillegg til kompetent fast personell, samarbeider vi med en rekke profesjonelle produsenter og musikere for å kunne gjennomføre både lokale og nasjonale produksjoner.

Vi har også gode løsninger for "kost og losji" - dvs. vi har godt utvalg når det gjelder matservering, både kafeer, snackbarer og restauranter.
Når det gjelder overnatting, kan man velge mellom rimelige og greie vandrehjem eller bedre hoteller. Vi har også tilgang på leilighet og til og med et helt hus (med basseng) hvis noe slikt skulle være ønskelig :-)

På denne måten kan nasjonale artister og plateselskap benytte oss som et rimelig og trivelig alternativ til langt dyrere og tristere "storby-alternativer".

Igjen ønsker vi deg velkommen og håper du får et hyggelig besøk her hos oss.

Vennlig hilsen oss hos Karmøy Lydstudio ANS

Alle rettigheter: Karmøy Lydstudio ANS © Webmaster: DreamCatcher
 
adm@karmoylydstudio.no